Zwangerschapsyoga en geboortecursus |

De Wijze Vrouw

START| WOENSDAG 21 FEBRUARI 2024!!

 

Dé 8 weekse zwangerschapsyoga- & geboortecursus voor en vooral mét de zwangere vrouw!

Wees welkom lieve (aanstaande) mama!

Je bent zwanger! Gefeliciteerd met dit kleine grote wonder! In negen maanden tijd groeit er van een klein hompje cellen een heel nieuw mensje in jouw buik.
Een spannende en bijzondere periode waarin je (opnieuw) transformeert van vrouw naar moeder. Er gebeurd van alles in je lijf en je bent op fysiek, mentaal en hormonaal niveau hard aan het werk.

Het dragen en baren van nieuw leven is zo’n mooi, rauw, natuurlijk en intens proces. Deze ervaring draag je voor de rest van je leven met je mee. Het terugkijken op die ervaring met een positief en bekrachtigend gevoel is zo ontzettend belangrijk! Ongeacht of je kiest voor een thuisbevalling, ziekenhuisbevalling of geplande keizersnede. Het belangrijkste is dat jij je, als barende vrouw, het gevoel hebt de regie in handen te hebben. Dat beslissingen rondom de bevallen worden genomen mét jou in plaats van vóór jou. Dat je het gevoel hebt gezien, gehoord, gesteund en gerespecteerd wordt in de keuzes die je maakt. Want JA, je hebt als zwangere en barende vrouw áltijd een keuze en het recht om je wensen en grenzen aan te geven!

Ik gun íedere vrouw een bekrachtigende geboorte ervaring. En precies hierin hoop ik jou, in deze cursus, te mogen begeleiden. Want ook jij, bént De Wijze Vrouw.

Wij zijn haar allemaal.

Wees welkom lieve jij!

Van hart tot hart
Van vrouw tot vrouw
Van moeder tot moeder (in wording)

Ben jij tussen de 12 en 28 weken zwanger en wil jij?

♡Terugkijken op een positieve en bekrachtigende geboorte-ervaring

♡Eventuele angsten rondom de geboorte omzetten in kracht, vertrouwen en overgave

♡Wekelijkse zwangerschaps-yogales gericht op zacht & kracht

♡Meer verbinding voelen met je zwangere lijf en groeiende baby

♡Alle kennis opdoen rondom bevallen en kraamtijd om vanuit voorbereiding, regie & vertrouwen keuzes te maken.

♡Een sterke mindset creëren

♡De rol van de (geboorte) partner ervaren: van toeschouwer naar onderdeel.

♡Deze bijzondere en transformerende periode delen met andere vrouwen.

Wat leer je tijdens de geboortecursus?

✓ Vertrouwen in de natuurlijke werking van je lichaam tijdens de bevalling

✓ Wat gebeurd er in je zwangere lichaam tijdens het geboorteproces en hoe kunnen we dit proces positief beïnvloeden en ondersteunen

✓ Hoe kom je in je “beval-bubbel”

✓ Ademhalingstechnieken

✓ Bevalhoudingen

✓ Ontspanning = key, zodat jij in ‘in control’ bent en blijft!

✓ Pijnmanagement

✓ Mindset & beeldvorming

✓ Wensen en grenzen bundelen in een geboorteplan

✓ Hoe behoud je regie

✓ De rol van de (geboorte)partner (inclusief 1 partnerles met o.a. massagetechnieken)

✓ Én nog veel meer praktische tips & tools

8 WEEKSE CURSUS PAKKET 

START CURSUS: 21 februari 2024 | 19:45-22:00 

De zwangerschapsyoga- & geboortecursus is opgebouwd in 8 themalessen, waaronder 1 partnerles, waar we je (geboorte)partner graag ook voor uitnodigen!

We starten iedere cursusavond met een kop thee, er is dan eventueel ruimte om iets te delen, als je daar behoeft aan hebt. Daarna gaan we een zwangerschaps-yogales doen. Deze is gericht op zacht & kracht. Waarin de focus vooral ligt op wat we allemaal nog wél kunnen met het prachtige zwangere lijf.

Vervolgens gaan we over naar het geboortecursus gedeelte, waar we op basis van het thema van die week, aan de slag gaan. Je ontvangt op de 1e cursusavond een werkboek (cursusmateriaal) waarin je alle onderwerpen kunt (terug)vinden, die we gaan behandelen in de cursus. In de cursus deel ik al mijn kennis rondom bevallen. Zodat je niet voor onbekende situaties komt te staan, de regie zult houden én van jouw bevalling een magische en krachtige gebeurtenis kan maken.

Cursusdata:
Woensdag 21 februari | openingsavond
Woensdag 28 februari 2024 |  kracht & regie
Woensdag 6 maart 2024 | bekken
Woensdag 13 maart | ademhaling
Woensdag 20 maart 2024 | geboorteproces
Woensdag 27 maart | kraamtijd & postpartum zorg
Woensdag 3 april 2024 | partnerles
Woensdag 10 april 2024| mindset & ontspanning

Indeling cursusavond:
19:45-20:00 welkom met thee
20:00-21:00 zwangerschapsyoga zacht & kracht
21:00- 22:00 geboortecursus & vragen 

Cursus-pakket:
De investering die je doet in jezelf bedraagt €280,00 voor het hele zwangerschapsyoga & geboortecursus pakket. (inclusief thee, cursusmateriaal en 1 partnerles op woensdag 3 april 2024)

De 1e cursusavond wordt een hele mooie en bijzondere openingsavond! Hopelijk mag deze avond, bijdragen aan een veilige, warme en liefdevolle basis voor de start van jouw cursus! 

Voel jij een “JA”?

Wees dan van harte welkom lieve mooie vrouw!

Ik hoop dat je deze cursus mag ontvangen als een cadeau voor jezelf. Want jij bent het méér dan waard om tijd en aandacht te besteden aan jezelf en dit bijzondere tranfsformerende proces, van vrouw naar (opnieuw) moeder.

Voor een marathon zou je je ook voorbereiden toch? Waarom dan niet voor de geboorte van je kindje? Omdat je de uitkomst van een bevalling toch niet kan sturen? Net zo min als de uitkomst voor die marathon. Je kan de bevalling juist zeker positief beïnvloeden door actie te ondernemen en kennis op te doen! Al die wijsheid zit al in jou. Je hebt alleen de juiste kennis nodig om die wijsheid aan te wakkeren. Wij vrouwen, wij ZIJN die geboorte. Wij kunnen dit, als geen ander!

Dit hele proces staat voor mij voor het ontwaken van de oerkracht van een vrouw.

Ben jij klaar om jouw oerkracht te gaan ervaren?

Laten we dit dan samen doen! De kracht van (zwangere) vrouwen die samenkomen is zo sterk! Laten we verbinden, elkaar supporten en empoweren. Juist omdat we allemaal door dezelfde fases gaan!

Ik kijk erna uit om je te mogen ontmoeten en begeleiden in deze cursus!
Op een liefdevolle en zachte manier, vanuit kennis & ervaring.
Waarin ik het belangrijk vind, dat je je gezien voelt!

Daar gaan we dan!
Op naar jou bekrachtigende zwangerschap & geboorte ervaring!!

Ik weet dat jij dit kan!

Waarom?

Omdat ik het ook kon!

Heb je nog vragen of vind je het fijn om even te bellen? 
Ik ben bereikbaar op 06-31903637

Inspirerend, krachtig en liefdevol geboorteverhaal.

Met het delen van mijn positieve en bekrachtigende geboorte-ervaring hoop ik vrouwen te mogen inspireren. Om in hun kracht te gaan staan. Door dichtbij zichzelf te blijven. Om vanuit regie, intuïtie en kracht keuzes te maken die jou helpen om een bekrachtigende geboorte-reis te mogen ervaren. Want in de wereld waarin we leven, waar bevallen vooral als iets medisch, gevaarlijks en vooral pijnlijks wordt gezien. Hoop ik je de andere kant te laten zien. Want bevallen is zoveel meer dan dat. Het is ook natuurlijk, krachtig, mooi, levensveranderend, rauw, puur, liefdevol en intens. Als je er helemaal in durft te duiken in alle mogelijke manieren denkbaar. Het is alles. Het is jezelf openbreken om nieuw leven te geven. Het is voorbij je eigen grenzen en weerstand gaan. Want die kracht, die er dan vrijkomt, dát is ónze kracht. De kracht van de vrouw. Maar wat heb je hiervoor nodig? Dat is mij in deze bijzondere reis heel erg duidelijk geworden. Het juiste team van wijze vrouwen om je heen. Die jou, je wensen en grenzen ziet, hoort en steunt. Die bereid zijn samen met jou te gaan voor die empowering ervaring, en die geen genoegen nemen met minder. Mijn ervaring, door volledig ownership te nemen in de zwangerschap en geboorte, door afstand te doen van bepaalde metingen, echo’s, ziekenhuis controles en vanuit een diep innerlijk vertrouwen te kiezen voor een hands-off thuisbevalling in bad, heeft mij als vrouw voor altijd veranderend. Geboorte geven is zoveel meer dan een kindje op de wereld zetten en moeder worden. De baring van mijn dochter heeft de moeder in mij geboren laten worden. En deze baring, die van mijn zoon, bracht me weer terug naar de vrouw in mij. Niet naar die zachte en lieve vrouw, die ik ook ben. Maar ook naar die wilde, ongetemde en vurige vrouw. Die buiten richtlijnen en protocollen keuzes durfde te maken in haar zwangerschap en geboorte vanuit regie, kennis, intuïtie en kracht. En haar bén ik ook. En jij bent haar ook!

Deze vrouwen gingen je voor!

Inschrijven zwangerschapsyoga- & geboortecursus